divendres, 30 d’octubre del 2015

Yo Zuri 3DS Popper 65F: un popper molt gran!

Continuo fent revisions als meus esquers preferits, els que més bones sensacions me transmeten, més uso i més alegries m'han donat. I ho faig perquè moltes vegades es fa difícil trobar opinions o referències a esques que no són molt populars, però que res tenen a envejar a les esques de renom.
 
 

Aquesta setmana ha arribat un nou color d'un popper que me té enamorat, el Yo Zuri 3DS Popper 65F. És un poper que vaig descobrir aquest estiu i que és un dels primers esquers que monto sempre que vaig a fer spinning. És brutal!



El nou color és el HHPB, que té el llom blau i els costats platejats, amb una sombra negra al cap (és un dels colors "naturals" de la col·lecció). L'obertura, com la majoria de poppers, és d'un vermell intens. Cal dir que després de moltes hores de pesca, els colors segueixen intactes. Com tots els de la sèrie, porta uns triples prou bons (tot i que m'agradaria que fossin una mica més grans, és la única pega que hi trobo i estic pensant en posar-hi hams simples més grans) i al triple de la coa hi porta unes plometes blanques amb detalls brillants. No crec que influeixin gaire en la pesca, així que quan canvieu els hams basta que s'hi posin uns triples normals.


El poper en qüestió es fabrica en una única mida, 6,5 centímetres i 7 grams de pes. Pot semblar petit i poc pesat però us asseguro que és llança molt més que altres minnows de 10 i 12 centímetres que tenc a la bossa. La seva forma aerodinàmica (s'assembla a una bala) fa que arribis a distàncies impensables. I això que la meva canya és d'acció 10-30. 


El 3DS Poper de la foto és el color HOK i és el meu favorit. Amb ell he tret de tot. Fins i tot els espets s'hi aferren (ahir un que feia més d'un quilo, imaginau!). I no me demaneu el perquè. Potser perquè aquest color (i algun altre de la mateixa col·lecció) són UVA. O perquè en realitat la seva acció és letal.


Com deia, amb aquest petit popper es pot pescar de tot. I això es deu, possiblement, al seu tamany reduït. 6,5 centímetres són capaços d'enganyar molt millor a un depredador que un troç de plàstic gruixut, allargat i amb uns triples enormes. Sobre tot en aigües calmades, que és quan aquest popper treu tot el seu potencial.


Emprat a petites i curtes estirades (o jerks) produeix una sonoritat molt marcada. Fa un "pop" molt sorollós sense gairebé moure's del lloc. Si es fan estirades més fortes amb la puntera baixa podem fer-lo submergir deixant una estela d'espuma que és letal. I recollint-lo a tota màquina i a estirades fortes i variades, aixeca motíssima aigua. D'aquesta manera, combinant les accions, no hi ha depredador que s'hi resisteixi.

Crec que ja ho he dit tot i que es nota que m'encanta aquesta petita joguina. Si el provau, ja me contareu les sensacions.

Salut i pesca responsable.
Pesca a Mallorca.

2 comentaris:

  1. Te molt bona pinta, el tindre en compte per la próxima temporada. Enhorabona per les captures! Quina enveja tantes picades a top water!! :D

    ResponElimina
  2. Home, enveja... pensa que son 6,5cm d'esquer i que les captures solen ser de mides reduïdes, tot i que algun espet gran ha tret.
    Crec que és l'esquer que més picades ha tengut aquesta tardor.

    ResponElimina